carolink 3 barns morsan!

Kategori: teneriffa resan nr 2

Mer Teneriffa bilder del 1

Idag var min syster på besök och fick ännu mer teneriffa bilder av henne och har dessutom gått igenom alla mina bilder så nu är dem fixade och klara. Därför tänkte jag bjuda på en liten teneriffa bildbomb. Bättre sent än aldrig eller hur?
 
 

compostela beach hotell

Tänkte ge detta hotell en kort recension. Vi hade etage rum och bode fyra stycken + en 9 månaders bebis. Rumet var jätte fint men... dörren slog när det blåsta, värmepannan lät lite till och från och det fanns myror på rummet. Egentligen störde detta inte mig så mycket. Kanske när dörren slog på natten, men det löste vi genom att sätta en bit papper mellan. Barnpaketet som vi tog var bra, vagnen var perfekt för Matteus vår son och likaså sängen. Området var jätte fint och städningen var bra. Vi hade all inclusiv och var väl inte så jätte nöjda med maten. Vi hade frågat innan om dem hade mat för en 9 månaders och vi fick som svar att det var ett barn hotell och fanns mat för barn i alla åldrar. Vi tänkte men då kanske dem har matburkar. Men barnmaten var pasta med antingen köttfärsås, skinksås eller någon tomat sås. Varje dag hade dem detta och hade något friterat till.Var väldigt svårt att få ihop en blandad och bra kost för vår son. Dessutom försöka undvika för mycket salt och andra konstiga kryddor. För oss vuxna var inte maten så varierad tycker jag. Så skulle nog åka till detta hotell igen utan all inclusiv och satsa på restaurang besök. 
 
 
 
 

Shopping på Teneriffa

Lite av det vi shoppade på Teneriffa:
 
 
 

Matteus fick massor  med saker,eftersom han är så förtjust i Musses klubhus så blev det en massa musse saker. Musse filt,gosedjur,hink med spade och annat till. Sedan saker som inte finns med på bild här var hard rock tröjan, ett annat gosedjur och sen fick han en t-shirt av en tjej som jobbade i djurparken som Johan känner.
 
För min del blev det en solfjäder, en hard rock t-shirt och Sedan köpte vi shots glas tillsammans. Johan köpte knappt något.
 
 

Home sweet home!

Nu är vi hemma i Sverige igen. Det har vart skönt väder måse jag säga. En dag med storm och regn typ, men annars varma soliga dagar med lite blåst några av dem. Det har gått super bra med Matteus som stor trivdes där. Det ända jag blev lite besviken på var deras barnmat. Vi hade frågat innan om barnmat och vi fick som svar att det skulle finnas mat för barn i alla åldrar. Men det fanns det ju inte direkt!  Men annars har allt bara varit toppen! Lagom varmt, runt 22-25 grader. Bilder och lite annat kommer senare ;)
 
 
 

23 veckor till teneriffa resa!!

Nu är resan bokad och klar teneriffa i november med all inclusiv. Första gången vi kör det. Mest är det väl för att vi har med Matteus så det ska vara lätt att gå ut och käka och nära hotellet. Ska bli så mysigt.Folk frågar mig fortfarande om vart vi ska göra av Matteus. När jag säger att han ska följa med frågar dem varför?
 
Jag säger att det är en självklarhet att han ska följa med. Inte lämnar jag bort honom 1 vecka för att vi ska ut och resa. Dessutom har jag längtat efter den här resan, redan innan vi hade honom. Blev nästan avudsjuk på dem andra med barn som var utomlands. Ser så mysigt ut. Är ju ingen soldyrkare, inte heller någon fest människa. Så vad skulle problemet vara? Dem säger att det skulle väl vara skönt utan barn och att han ändå inte kommer minnas det. Men jag vill dela allt med min son är inte han med mig kommer inte jag vara där. Utan mina tankar kommer vara någon helt annan stans under resan.
 
 
 
 
 
Upp