carolink 3 barns morsan!

Kategori: Smaragd/Roxanne

Marsvinen fick komma ut

Smaragd och Roxanne fick komma ut och se sig om lite ute idag också. Båda var ganska rädda och vågade inte gå runt något. Men kanske lite skönt för dem att få lite sol och frisk luft.
 
 

Väldigt lätt marsvins aktivitet

För marsvin går dagen ut på att äta för det mesta. Att slänga ner stora bitar morot eller annat är lätt för dem att sitta och tugga på( kan även vara bra för tänderna). Jag brukar göra så att jag river morötter  och sedan slänger ut i nästan hela buren. Då kan dem springa runt och leta upp maten och få lite aktivitet. En anledning till att röra lite på sig och ett kanske lite mer naturligt betende att leta efter föda. Såklart kan man göra detta med nästan vad som helst och hacka det i mindre bitar. 
 
 
 

Smaragd och Roxanne

Första dagen för dem i sitt nya hem, och inatt förde dem världens oljud! Men det blir nog bättre med tiden. Idag har dem fått kollat in köket och träffat Honey. Honey var inte ett dugg intresserad av dem, och dem var inte intresserade av henne heller. Smaragd är väldigt rädd av sig och vågar inte kolla runt. Roxanne vågade sig runt lite och kollade. Får se dem behöver ju lite tid på sig att vänja sig vid sin nya miljö. Så en liten stund varje dag får dem komma ut.
 
 

Välkomna till ert nya hem!

Två supersöta marsvins honor.Dem har inga namn än, jag ska döpa  den svarta och Johan den tre färgade. Jag funderar på smaragd och Johan funderar på Roxane. Så får se om vi låter dem heta det eller om jag kommer på något annat. Dem är inte riktigt handtama så blir mycket pyssel med dem.
 
 
Upp