carolink 3 barns morsan!

Kategori: Ozzy

Trycka fötter och händer

Vi köpte ju ett kitt från lekmer, bambam tror jag det hette? Hur som helst skulle vi trycka Ozzys fötter och det var ju bra katastrof! Det var ju omöjligt att trycka antingen blev gipsen för hård eller för lös. Så jag gav upp efter 3 försök och slängde skiten. 

 

Men vi kom på ett annat sätt att trycka fötter. Vi tog vanlig play-doh lera och tryckte i. Har låtit den legat och torka och nu så kan vi hänga upp dem. Så tänk så lätt det kan vara och billigt.

 

Första tänderna!

Nu börjar man se Ozzys tänder komma upp. Verkligen jätte tidigt tycker jag! Men kanske tar ett tag innan dem verkligen växer upp. Matteus fick sina första tänder vid 5 månader och Zandor vid 7-8 månader. Så bara vänta och se! En del föds ju med tänder så känner att det inte är så konstigt egentligen. Men han är inte gnällig eller dreglar något. Så dem har inte spruckit igenom än eller vad man säger Dem ligger där precis under. Men snart så!

 

Ozzys första besök på Ikea!

Idag tog vi en sväng till Ikea. Det var ungefär 3 månader sen vi var där hela familjen. Ozzys första gång på ikea och första gången ute i en större butik. Annars har det bara varit matbutiken. Blev lunch och lite små shopping.  Första gången vi lämnade Pajas någon timme längre också. Vilket gick jätte bra! Allt var helt och inget kiss på golvet.

 

Ozzy 2 månader idag!

Idag blir Ozzy två månader! Ja tiden går fort den! Han lyfter upp huvudet väldigt stadigt, kan rulla från mage till rygg och är på bra väg även från rygg till mage. Men det skrev jag ju i ett annat inlägg också. Han är verkligen en super lugn unge. Vaknar två gånger per natt för mat, inatt ville han verkligen sova nära mig så då fick han göra det. Han har verkligen två olika skrik för mat och när han är trött. Så man hör vad han vill. Annars skriker han inte så mycket. Han har börjar prata med oss mer gurgla alltså. Så otroligt gulligt!  En kille som verkligen är nöjd med livet är vad han är :)

 

Nå hans månads bilder blev jag inte alls nöjd med! Men visar er ändå..

Bvc för Ozzy

Idag var Ozzy på bvc. Han tar sig tydligen snabbt fram i utvecklingen. Han kan vända sig från mage till rygg och snart rullar han även från rygg till mage. Han öppnar och stänger händerna, har en nyfiken blick.

 

Vikt:5980

längd:58,3

huvud:40,2

 

En lugn dag!

Idag har det varit en lugn dag hemma hos oss. Ozzy har varit jätte trött idag, men tror det beror på den dåliga nattsömnen han fick. Han har varit så täppt i näsan stackaren. Nu på kvällen har han varit lite pigg tack och lov. Började nästan bli lite orolig att det var något mer tokigt med honom. Men bara förkylning. Nu tar vi en lugn kväll med lite tv och mys i soffan :)

 

Trevlig helg!

 

Förskylld för första gången

Ozzy blir två månader nästa vecka och nu har han fått sin första förkylning. Imorse lätt han täppt i näsan och hostade, Är livrädd att han ska få rs viruset. Nu har han inte hostat så mycket mer så kanske bara var imorse. Ni vet sådan morgonhosta man själv kan få. Håller tummarna att det försvinner så fort som bara den!

 

Ozzys första leende

Idag fick vi höra Ozzys första skratt och se hans första leende utan att vara skitnödig haha. Han är så otroligt söt denna unge! Så nu ler han så fort jag pratar med honom. Han skiner upp som en liten sol och han skrattade när hans bröder sprang runt och lekte. 

 

Det skiljer 2 månader mellan oss!

Ja det skiljer bara 2 månader mellan Pajas och Ozzy. Tycker det är så gulligt och fint att dem kommer få växa upp tillsammans, eller det tycker jag ju såklart med alla våra barn att dem får växa upp med hund. Men just Ozzy och Pajas, nog för att dem är så nära i ålder. Pajas är så fin mot Ozzy lägger sig gärna nära och pussar på honom. Som att han känner att han också är en bebis. 

 

Ozzy vänder sig från mage till rygg!

Idag rullade Ozzy från mage till rygg flera gånger när jag skulle fota honom! Tycker han är ganska tidigt med det. Men kan vara för att han faktiskt tycker om att ligga på mage och sparka med benen och kolla runt.  Så nu blir det svårt att fota honom på mage. Hoppas han tröttnar på att rulla till rygg, han blir ju ändå skit arg när han ligger på rygg haha.

 

Ozzy en stark liten kille!

Oj vad han kan lyfta på huvudet och han har kunnat det ganska länge. Men inte lika bra som nu, nu lyfter han verkligen upp huvudet och håller det uppe ett bra tag. Stor skillnad mot dem andra två. Han är så otroligt gullig när han kollar runt och han verkar vara så otroligt nyfiken på vad som händer runt omkring honom. Han gillar att ligga på mage så när han gör det sparkar han även med benen som om han vill ta sig framåt. Kanske blir en tidig krypare det där. Bara träna , träna ,träna för honom.