carolink 3 barns morsan!

Kategori: Musik

Britneys nya album

Ja jag är egentligen en rock tjej. Lyssnar inte alls mycket på sån här musik. Men jag är uppvuxen med Britney Spears och hon var min stora idol när jag var liten så på något sätt känns det som man måste hänga kvar lite med henne haha. Separations ångest kanske?

 

Jag tyckte ett tag att hennes musik byte lite stil. I detta album känns det mer som hennes stil har kommit tillbaka.  Men hon har svängt väldigt mycket från allt från oskyldig pop till sexlåtar. Om jag ska vara ärlig så har jag mest tyckt om hennes sexiga låtar haha.  Aja hennes nya album heter i alla fall glory och släpptes 26 augusti. Har lyssnat igenom den redan och finns bara en låt jag faktiskt tycker är okej.

 

 

 

Fredags musik

                            Fredag idag allihopa! Så lite musik sitter ju inte fel eller vad säger ni? ;)

 

                                 

Fredags musik

Ett band som jag lyssnade lite på under tonåren.  Sån musik som bara helt plötsligt kommer upp i huvudet igen efter så många år

 

 

Red hot chili peppers

Oj vilka artister som levereras i år. Hur ska man hinna och ha råd med alla dessa. Nu såg jag även att Red hot chili peppers ska komma till Stockholm den 10 september. Något som man kanske inte ska missa? Får se hur det blir, får kanske välja mellan nickelback och dem. Hatar att välja! Det jobbiga är att det är samma månad också, känns sådär att behöva barnvakt så mycket på en gång. Men som sagt kommer en del spännande konserter nu snart också på grönan.

 

 

Vem såg inte eurovision? Jo jag

Jag har aldrig riktigt varit så förtjust i melodifestivalen eller eurovision.  Oftast värdelös musik och alltid fel låt som vinner. Men såklart finns det alltid 1 eller 2 låtar som fastnar i ens huvud. Jag och Matteus satt faktiskt och kollade en stund i helgen på eurovision, tills han sa " trött, sova" Haha. Men har lyssnat lite i efterhand på alla bidrag och finns bara en låt jag fastnat för och som jag tycker är en vinnare. Bulgariens bidrag. 

 

 

Låten som fick mig att älska rock! Fredags musik

När jag var 13 år satt jag och några vänner i en soffa i skolans caffeteria och kollade på mtv. Då helt plötsligt denna video kom. Min kompis reagerade med " Usch vilken hemsk musik" Medans mina öron blev helt fast i musiken! Älskade det jag hörde! Det var detta mina kära läsare som fick mig att börja lyssna på rock!  Äntligen hade jag hittat min musik smak!

 

Gröna lunds otroliga artister detta år!

Jag måste ju bara berätta och visa vilka otroliga artister som kommer till grönan! Helt sjukt bra faktiskt. Kan inte gå på alla vilket jag tycker är jätte synd. Men jag och Johan ska väl försöka gå på 2 kanske.  Nu kommer bara mina favoriter i alla fall och en del kommer ni nog inte ens känna igen...

 

26/5 20:00 Simple plan

 

 

30/5 Hollywood vampires ( något för Johnny depp älskare kanske)

 

 

 

 

31/5 Skillet

 

14/5 Deep purple

 

21/6 Dropkick murphys

 

16/9 Backyard babies

 

info och bilder hämtade från: http://www.gronalund.com/sv/scen-show/

 

 

 

Nickelback konsert i september

 

Hoppas verkligen på att vi kan komma iväg på deras konsert i globen i september. Vi har inte bokat biljetter än. Måste vänta in denna lön som kommer för att kunna.  Var så otroligt roligt sist vi var på konsert. Sen måste man ju passa på när det kommer bra band och artister. Inte ofta det gör det längre tycker jag. Har ju ändå lyssnat på Nickelback sen jag var kanske 15 år. Så ett måste egentligen! Så ska du också gå så syns vi kanske där ;)

 

                                    

 

 

Fredags musik

Det är ju faktiskt fredag och då behövs lite musik. Och låten som först kom upp i mitt huvud denna fredag är shayne ward- no promises ;)