carolink 3 barns morsan!

Kategori: Foto

Firat systers födelsedag

Idag är man riktigt trött. Fast man fick en ganska rejäl sovmorgon. 8:20 gick vi upp. Johan har jobbat halva dagen. Men jag  skulle iväg till min syster som fyller år idag. Så vi har varit där och firat henne med mat och tårta. Sedan har pojkarna lekt med sin kusin. Så det är vad jag har gjort idag.

Hur har eran dag sett ut?

 

Älskar att vara kreativ!

En dröm jag alltid haft är att få arbeta med något där man är kreativ. Typ författare, dans, foto. Kom ihåg när jag var liten och sa till mina föräldrar " Vänta bara en vacker dag kommer jag bli något stort" Dem skrattade bara åt mig då och ja här sitter jag och är absolut ingenting. Men ju äldre man blir ju mer inser man att man bara lever en gång. Jag har börjat skriva igen och denna gång ska den bli klar och den ska skickas in till bokförlag. Skulle ni vilja tjuvkika?

 

Sedan fotar jag ju en del och dansen är helt nere för länge sen. Men vi ska börja filma för våran youtube kanal mer tänkte vi. Så lite mer kreativ där.

 

 

Här kommer i alla fall några bilder som jag tagit med det nya objektivet. Måste säga att jag blev sjukt nöjd med kvalitén på dessa bilder.

 

Lite nya saker till kameran

Jag funderade ett tag på att köpa en ny kamera. Men eftersom jag nydligen köpt en ny så blev det lite små saker till den som ett nytt objektiv. Canon 24-105 och ett batterigrepp samt ett till batteri. Ska bli kul att prova dem sen när man har lite tid. Kameran ser jätte proffsig ut nu haha. Johan var rolig om batterigreppet. " Jaha är det ett sånt, har alltid trott att det är något annat proffsigt som bara proffs har på sina kameror"

 

Så är det bara ett enkelt batteri. Fasiken vad man lurar folk egentligen.

 

Påsk pyssel

Idag har vi blåst och målat ägg. Zandor var duktigare än vad jag trodde på detta. Trodde att färgen och ägget skulle hamna i munnen hela tiden. Eller att han skulle kasta iväg sitt ägg. Haha, men han var riktigt duktig! Matteus har alltid varit duktig på att måla så hans ägg blev super fina! Men han fick måla med akvarell färg på sina ägg medans Zandor fick vattenfärger. Men båda gjorde ett jätte bra jobb och äggen blev jätte fina . Nu ska dem bara torka och sen ska dem sätta upp i påskriset :)

 

Bilder från landet!

Här kommer bilder från landet jag tog i helgen. Tyvärr så låg jag hela dagen på lördagen och hade fruktansvärd magvärk, illamående och såna där äckliga äggrapar. Har ni haft såna där äckliga rapar någon gång? 

Blä vidrigt var det i alla fall. Så blev inte så många bilder jag ville. Men hann med en morgon promenad med Pajas själv och om jag älskar djuren och naturen. Helt underbart att vara där.

 

Dagens fotografering

Idag har jag haft besök av en polare och passade då på att fota hennes son. Behöver all övning jag kan få. Så här kommer resultatet :)

 

Första fästingen!

Idag har det varit riktigt varmt så vi har varit ute hela dagen! Blåst såpbubblor, kört med barnens bil och lekt i lekplatsen :D

Och så hittade jag första fästingen på Pajas! Ja mina kära läsare då var det vår :/

 

 

Korvgrillning och blåsippor

Igår hade vi en mysig dag ute! Vi grillade korv, spårade med Pajas och spelade fotboll. Hittade även ett till vårtecken igår! blåsippor!

Va fort våren har kommit egentligen, kanske lite för fort.  Här kommer lite bilder från igår.

 

Dagens fotografering

 

Idag har jag fotat denna sötnöt min syster dotter. Provade båda blixtarna denna gång och tycker nog ändå bäst om paraplyt. Får fortsätta exprementera hel

Rock socks!

Ja idag rockar vi sockorna här hemma. Det är väl ingen som har glömt att göra det och varför vi gör det hoppas jag. 

 

 

 

En kul grej om varför vi gör det just detta datum är för att dem med down syndrom har tre exemplar istället för två av kromosom 21. Därför gör vi dett den 21/3 varje år :) 

Fotografering

Idag har jag varit hemma hos en polare och fotat hennes barn. Hade med mig blixt med paraply.  Kul att prova fota hemma hos andra. Bilderna blev helt otroliga måste jag säga! Som vanligt finns det några men på en del bilder. Men ja det fanns några riktigt riktigt bra!

 

Oj vad det ska fotas!

Köpte blixtar igår! Så nu hoppas jag på ännu bättre resultat på mina bilder. Jag kommer säkert bli missnöjd efter några gångers användning haha. känns som bilderna alltid kan bli bättre. Vist det kan dem på andra sätt. Men nu har jag i alla fall super bra ljus när jag fotar inom hus. Ni ska få se lite resultat sen :)