carolink 3 barns morsan!

Kategori: Djurparker

Jungle park

Tips till er som åker till Teneriffa! En rolig utflykt som många inte verkar veta om eller inte besöker av någon annan anledning är djurparken jungle park. Det går gratis bussar till denna park. Dem går lite här och var runt om playa de las americas. Dem har tre shower en rovfågelshow, en papegojshow och sjölejon show. Personligen tycker jag dessa shower är så mycket bättre än loro parques shower. Här flyger fåglarna fritt och man får när kontakt med dem. Sjölejonen kan man även få bada med för 45 euro. Dem har en jätte fin och bra restaurang som ligger precis vid sjölejon och papegoj showerna. Så det är trevligt lunch underhållning. Dessutom är maten jätte bra.
 
Johan känner två som jobbar i parken så vi fick komma bakom där dem håller show fåglarna.
 
 

Parken zoo

Nu kommer lite bilder från parken zoo. Har som sagt inte orkat sitta vid datorn så mycket. Dagen var super mysig med djur och sedan lite karuseller för kusinens barn som vi hade med oss. Matteus fick nöja sig med att kolla lite djur, vilket inte verkade imponera så mycket på honom värst mycket. Men hans dino han fick sen var grejer det. Kommer nog mer bilder sen orkar inte sitta vid en dator skärm mer just nu så.

pig och glad

Idag mår jag mycket bättre måste bara vart att jag var utmattad eller något. Väntar på att Johan ska komma hem, han sov kvart hos min syrra och henns kille där dem hade personal festen. Jag och syrran jobbar på samma ställe och killarna på samma.  Nu tänkte jag faktiskt  lägga in resten av bilder från tropicana. Ja vet det är väl 3:e gången jag säger det. Men just nu ska jag gå till sovrummet och hämta ut minnes kortet och ta in alla bilder.. jag lovar ;)
 
 
 

Nu säger vi hej då till kolmården

Nu har vi vart på tropicana också och har börjat vår resa hem. Bilderna från tropicana får ni senare. Men vi såg massor med häftiga djur och vi blev även polare med en ara. Som mer än gärna ville bli kliad och klättrade upp på min axel. Mysigt med djur!  Nu kommer det lite blandade bilder från kolmården som ni kan kolla på medans jag sitter i bilen hem. Tjingeling!
 
Dhole
Tigrar
Snöleopard
Nubisk get
Röd Kulla kalv
Järv
Myskoxe
Brunbjörn
Präriehund
Kamel
Zebra
Asiatisk elefant
Surikat
 
 
 

Godmorgon alla glada

Vaknar så tidigt nu för tiden, ganska skönt på ett sätt men kanske inte det andra. Idag blir det tropicarium för hela slanten. Vi hade tänk att gå in ditt från första början men fick turen att få fribiljetter med fruktskålen. Tur har man ibland. Sedan verkar vädret inte vara det bästa, men då har vi tur som ska vara inne. Sedan åker vi även hemåt idag. Saknar mina djur där hemma så ska bli både tråkigt och skönt att sätta rumpan i sin egna soffa. Nu ska jag försöka få liv i en mycket trött Johan och sedan dra sig neråt mot frukosten :D
 
Här kommer lite bilder från igår på sjöbörjnar, knubbsäl och gråsäl.
 

Delfinerna!

Nu är man mät och belåten och vilar efter den goda maten vi åt. Nu tänkte jag börja lägga ut lite bilder från kolmården och vi börjar med delfinerna. Här är från deras basäng och från showen.
 
 
 
Upp