carolink 3 barns morsan!

Kategori: Djur

Djuren

Ni som följt min blogg ett tag  vet ju att jag skrev en del om våra djur och så. Vilket det har blivit lite dåligt av nu senaste tiden. Men det betyder inte att jag har tröttnat på dem. Dem får fortfarande den uppmärksamhet dem ska ha.

 

Amelia har blivit bättre faktiskt, jag kan ta ut henne från buren på handen utan att ha en tröja för handen. Hon går snällt på, inte lika mycket utfall när jag ska ge henne mat. Tvärtom det är faktiskt Johan som får skit från henne. Haha. För er som inte vet så är Amelia Johans pappegoja som han haft sen han bodde hemma. Så dem två är eller var bästa vänner.

 

Sedan har vi Honey. Hon har haft jätte problem med sin mage, men nu ser det ut att ha blivit bättre. Misstänker att det var parasiter eller något i maten som kan ha gjort det. Men nu fryser jag in all mat innan den ges. Inte hö, men pellets. Hon har börjat bli mycket tuffare också. När vi var i Teneriffa passade Johans föräldrar henne och dem har två små hundar. Hon hade skuttat runt där med dem lös i lägenheten. Hundarna är vanna vid kaniner eftersom dem nästan jämt haft kanin.

 

 

 

 

 

     

 

 

 

Sedan är det akvariet då. Som aldrig vill bli bra! Vatten värdet är bra, i alla fall enligt vatten proverna vi tagit. Egentligen är det bara stickor som vi köpt men dem ska tydligen vara rätt så pålitliga. Det ända det säger är att byta vatten. Har varit slarvig nu ett tag och skulle behöva 1 vatten byte i veckan. Men glömmer bort så lätt så det blir var 3:e varannan och det verkar inte hjälpa.

 

Sedan har vi reptilerna men dem får ni se och läsa lite om en annan gång... Höll ju nästan på att glömma spindeln. Men ja den får ni också se någon annan gång :)

Upp