carolink 3 barns morsan!

Kategori: djur och barn

Honey och Matteus

Honey fick komma ut och skutta lite idag. Sen satt jag och Matteus och gosade lite med henne. Honey skuttade iväg efter ett tag och satt under bordet en bra stund. Matteus gick och åt på en banan och då kom Honey fram springandes till honom och försökte sno bananen ifrån honom. Haha har faktiskt aldrig sett Honey vara så på för att få något att äta. Men hon ställde sig på bakbenen och fösökte, sen när han stod vid soffan hoppa hon upp där för att nå bananen. Såg så jäkla kul ut. Sen fick honey den sista biten av honom. Han är en sån otrolig djurvän. Sen sprang Matteus iväg in i köket och när han kom in i vardagsrummet igen där Honey var kom hon springades till honom igen och skulle vara nära honom hela tiden. Så otroligt gulligt! Skulle ha filmat egentligen.
 
 
 
 
 
 

Matteus är ute och rastar kaninen

Honey har börjat få komma ut och skutta varje dag nu och hennes mage har blivit så mycket bättre. I buren rör hon sig inte så mycket och släpper man ut henne utan sele så sätter hon sig bara i ett hörn. Men med sele ute så skuttar hon på riktigt bra. 
 
 

Barn och djur

Marsvinen och Honey verkar verkligen tycka om Matteus. När det är ett galler emellan dem i alla fall. Marsvinen kommer sakta fram när han står där och kolla på dem. Samma sak med Honey hon kommer fram direkt när han är där. Marsvinen är inte alls så mot oss, inte ett dugg nyfikna på vad vi är för några. Honey kommer ju fram i alla fall när jag kommer. Men tror Matteus har fångat deras förtroende lite mer. Men som sagt nästan bara när det är ett galler emellan. Men ändå en bra början känner jag.
 
 
 

Myspys ute

Idag har vi varit ute på uteplatsen hela morgonen med djuren. Honey och marsvinen fick träffas på riktigt för första gången och det gick faktiskt bra. Marsvinen kröp upp så nära dem kunde intill henne.  Matteus har respekt för Honey men inte för marsvinen. Så man måste passa honom lite extra noga med dem två. Han drar dem i pälsen och nästan slår på dem. Medans Honey klappar han lite på och sträcker bara fram handen. Kanske för att hon är så stor som han inte riktigt vågar? Skönt i alla fall att få ut djuren lite och ska försöka få ut dem lite varje dag nu när solen och värmen börjar komma fram.
 
 
Upp