carolink 3 barns morsan!

Kategori: Bröllop

tack kort

Idag har jag suttit och skrivit tack kort. Nu ska man bara få iväg dem också. Vilket måste bli snart, för nu är det ändå en månad sen vi gifte oss :)
 
 

Nu har allt lugnat ner sig.

Nu är det över. Nu är man gift och allt har återgåt till det normala. Ganska skönt ändå. Vi fick ju massor av presenter som jag glömt att berätta om. Men det blev en hel del pengar, en skrivare, resan till kolmården,skålar och champange glas. Ja lite småt ochh gott het enkelt. Eftersom det inte är så kul att fota en massa pengar så får ni se lite fler bilder från kolmården nu. Har ju massor! Men såklart ska jag inte pina er med alla dessa bilder.  Så väljer ut några.
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen hemma

När vi kom hem mötes vi av en lapp på dörren " välkommen hem fru och man kjäll". När ja öppnade dörren låg det rosen blad " av plast", ljus, nya gardiner, lakan i sängen och blommor på kök bänkern. Allt detta hade min kära syster och hennes kille  fixat.  Så söta dem är! Nu ska jag gosa med Honey och kanske käka lite. Bilder från tropicana och resten av kolmården kommer upp lite senare eller imorgon. 
 
 
 
 

Champagne och fruktfat

Nu har vi sprungit runt på kolmården hela dagen. Vi har sett delfin showen, åkt safari linbanan och kollat på mycket mer. Nu ska vi ner och slappa i poolen dem har här och sen väntar middag. Igår skulle vi egentligen fått en flaska med mouserat vin på rummet, men det blev något fel så den kom aldrig fram. Så idag ringde min mamma som hade beställt det till oss som överraskning till hotellet och skällde ut dem.  Vi fick upp våran flaska på rummet och när vi kom tillbaka nu från parken så stod även  ett fruktfat där med massor av frukter och godis. Som en liten tröst för att inte flaskan kom upp igår. Kolmården vet vad som går hem hos onöjda gäster. Skit bra fixat måste jag säga.
 
 
 
 

En otroligt vacker morgon!

Nu på morgonen vaknade man med strålande sol och en utsikt över havet! Kan det bli bättre? Ja det kunde det, fick ett par super vackra örhängen av min man. Känns så kul att äntligen kunna säga det och det är på riktigt, Nu ska vi snart iväg och se en massa djur på kolmården. Men först lite frukost kanske?
 
 
 
 

Nu är man fru!

Nu är man gift!! Två ringar på fingret har man. Har vart en jätte mysig dag, vi hade tur med vädret också. Var super nervös när vi skulle gå in i kyrkan och vid altaret. Men efter kändes allt så skönt och så bra. Det ända som kanske var lite tråkigt var att det blev fel låt vid ut gången. Men efter ett tag fixades det så vi fick rätt. Men det är en minnes full sak. Sedan läkte tårtan lite också, ytterliggare en sak som blev dåligt med dagen. Men nu har jag min man och honom är jag super nöjd med i alla fall :D
 
 

Idag är den stora dagen!

Idag gifter man sig. Det är svårt att egentligen förstå vad som händer så här kl 7 på morgonen. Det skulle egentligen kunna vara en vanlig jobbdag. men inte då! Nu ska jag in i duschen, göra mig en ansiktsmask och sedan hämta mat och sen ner till våran festlokal som ligger precis bredvid kyrkan och fixa det sista, äta lite innan bröllopet och sist men inte minst fixa iorning oss själva. 
 
 
 
 
Från möhippan
 

Blommorna klara

Nu har jag vart ute i regnet och plockat mina blommor. Blev jätte fint, en stor buket till mig och små till mina tärnor. Ska ha i murgrönan också, sen är min klar. Dem luktar gudomligt :D
 
Vist var dem fina :D
 
 
 
 
 

Imorgon gäller det!

Imorgon är den stora dagen! och idag har jag massor att göra. Plocka blommorna tills imorn, ska ha en brudbuket med liljekonvaljer och murgröna. Sen ska jag göra pannkakor till syster barnen och kusinens eftersom dem inte äter sallad och paj, Tror jag i alla fall?  Yes det är det vi har på menyn imorn en kyckling sallad och en västkust sallad med paj och bröd. Sedan tårta såklart. Nu har jag bråttom ska iväg och plocka blommorna med min kära mor :) 
 
 
 
 

Prinsess bröllop

 Tre dagar innan vårt bröllop så kommer ju madeleine att gifta sig. Alltså idag. Vi gifter oss tydligen i en "kunglig" måndag. Läste någon stans att kungligheter gifter sig i Juni. Känner mig fortfarande inte nervös, men det kommer nog. Vi åker ju ner till kolmården samma dag också. Mys pyss kommer det bli. Längtar som in i norden! Få bära min vacka klänning :D
 
 
Äntligen får ni se en bild på klänningen. Dock är den lite mer rosa i verkligheten. Men den är super fin.
 
 

ojoj

Nu börjar det närma sig!! Vi har en del att fixa med dem två närmaste veckorna. Idag ska vi lämna in ringarna för gravering, ja vet vi är sega. Det är våra förlovnings ringar som inte blivit graverade på ett år. Det har helt enkelt inte blivit av. Vi har bokat hotell, dit vi ska efter vigsel och mat. den 7:e ska jag fixa med det mesta. Nu börjar man känna lite nervositet i alla fall :P
 
 

Igår fick vi öva

Ja igår stod vi i kyrkan och gick igenom saker till bröllopet. Låtar, ingång och hur själva vigseln skulle gå till, Ganska enkelt ändå. Sen har vi en super bra präst! Låtar blir Everything i do med Bryan Adams  till ingång och sen till utgången kör vi upp det lite med oh my god med the moniker. Lite roligt måste det ju vara i alla fall. Nu är det ju inte långt kvar, så nästa vecka är det dags att färga håret och förbättra sin bränna :D
 
 
 
 
 
 
 
 

Dags att öva

Ska snart ner till kyrkan och öva. Nu börjar det kännas att man ska gifta sig. En sak som jag ändå känns skönt är att jag känner prästen lite.  Vi har valt två egna låtar att gå in och ut till, så nu får vi se hur bra dem passar i den stora kyrkan vi ska vara i. Måste hinna äta lite frukost innan vi drar iväg, vilket är om en halvtimme ungefär så..