carolink 3 barns morsan!

Kategori: Allmänt

Äntligen är dagen slut.

Då har vi varit på vårdcentralen, tandläkaren, tog en promenad hela familjen tillsammans och sist handla vi. Så nu har vi ätit och försöker värva ner.... men barnen är helt galna och hunden med. Ojoj aa nä dags att ta hand om dem små.

Fortfarande sjuk

Snabb uppdatering från soffan! Är fortfarande sjuk och jag som trodde det skulle varit en dags sjuka bara. Idag har jag sovit hela förmiddagen och haft jätte ont i magen och spytt. 😕
Aja orkar inte skriva mer utan ska vila så jag orkar ta hand om barnen snart.

Skriver från plattan

Godmorgon på er! Sitter på surfplattan och skriver. Tror faktiskt det blir första inlägget från den. Så otroligt segt att ladda upp bild bara. Likadant är det när man skriver från telefon. Det är jäkligt synd. Men men. Lite sjukstuga här idag, zandor hade feber igår. Så idag blir det en lugn dag helt enkelt. På torsdag ska vi ut och åka lite Så då vill jag ha friska barn. Idag är zandor feberfri i alla fall :)

På havet hela dagen

Idag har vi åkt eckerö linjen och ätit en jätte god buffé! Temat var vilt och det var extremt gott! Tänk för nästan 3 år sen var vi här och då var jag gravid med Matteus. Nu är jag gravid igen och märkte att jag tagit med exakt samma pyjamas eller sovkläder som då.

På landet och myser

Är ute på landet och sitter just nu och myser framför en brasa. Som ni vet finns inget bra internet här så kommer inte bli så många inlägg idag eller imorgon :)

Provar på mobilblogg

Tänkte prova att blogga från mobilen. Pojkarna spelar fotboll och jag sitter här i solen. Är inte ett blogg inlägg så mycket intressantare om man vet att det är skrivet någon annan stans en i ens hem framför en dator :)

Liten blir stor

Ja då var det dags att plocka bort ena sidan av matteus säng. Han hängde över kanten igår. Så lika bra att ta bort innan olyckan är framme. Så nu måste vi ha sängskydd eller vad det heter så han inte rullar ur sängen. Ska bli kul att se hur dagarna blir nu. Känns som kaos! Men det är bara att vänta och se.

En vecka på forme

Nu har jag varit här på forme i en hel vecka och bloggat!  Är ju på jakt efter en ny blogg portal att blogg på och jag tror faktiskt jag har hittat den. Det är just här! Tycker denna sida är jätte bra. Lätt att hitta andra bloggar. Alla inlägg kommer upp på första sidan så man kan klicka sig fram och hitta bloggar lättare. Bloggar ju annars på blogg.se och där känns det som bara stor bloggarna kommer upp hela tiden. Vilket är jätte tråkigt då jag inte riktigt fallit för dem. 

 

Jag letar fortfarande efter bloggar som jag ska slukas in i och börja följa. Kul att ha lite att läsa ibland.

 

Hur som helst så blir det här jag stannar nu och funderar på om jag ska flytta över allt från min gamla blogg? 

 

Snyggat till mig lite

Nu är det gjort, jag valde mellan tre olika. Eller jag frågade Vicki och Johan om vilket dem tyckte. Det stod mellan rött, lila eller slingor. Om ni inte redan förstår vad jag pratar om så menar jag mitt hår. Och det blev slingat! blonda slingor. Har länge velat ha det igen. Gjorde det för några år sen när jag hade låtit mitt hår växa ut till min naturliga hårfärg. Nu är det nästan min naturliga hårfärg med slingor i. Lite gammal färg kvar på topparna typ. Men ja så här blev resultatet i alla fall.

 

Nedräkning till Teneriffa!

Nu är det bara 65 dagar kvar tills vi drar iväg till värmen. Vi ska nämligen till Teneriffa! Kommer bli så kul och se hur det är att resa med två barn. Dessutom ska jag fira min födelsedag där också. Säger bara Hard rock cafe!  Vi har ju varit på Teneriffa 2 gånger innan så blir 3:e gången nu.  Var där 2014 sist med Matteus, det gick hur bra som helst. Det jag är mest nervös över är hur det ska gå att flyga med två barn och speciellt hur man underhålla Matteus under 5 timmar.

 

Lillkillen sover i egen säng

Vi var ju och köpte en spjälsäng i veckan och jag är väldigt förvånad över hur bra det har gått att vänja in Zandor i den. Annars har han som sagt legat i liggdelen mellan mig och Johan. Eller som nu i början låg han i liggdelen i sängen. Men han har nästan börjat sova bättre sen han börjat sova i egen säng. Vi har ju en upphöjd spjälsäng som står bredvid vår så jag kan ändå ha hud kontakt med honom om han vill ha närhet.

 

Så skönt att han sov bra inatt också när vi var uppe lite längre än vanligt. Han åt 12 och sov till 5! Sedan från 5 till halv 9. Underbart! Då känner man verkligen att man inte har bråttom i säng när man har gäster här på kvällarna eller ja nätterna.